Press6 January 20230 min

Crimibox sells crime games from Mexico to China

Ondernemer in de kijker jimmy cowe crimibox jammer dat ik niet vroeger de sprong naar het ondernemerschap heb gewaagdOndernemer in de kijker jimmy cowe crimibox jammer dat ik niet vroeger de sprong naar het ondernemerschap heb gewaagdOndernemer in de kijker jimmy cowe crimibox jammer dat ik niet vroeger de sprong naar het ondernemerschap heb gewaagdOndernemer in de kijker jimmy cowe crimibox jammer dat ik niet vroeger de sprong naar het ondernemerschap heb gewaagd
Back to overview

Jimmy Cowe, een ex-onderzoeker van de federale politie, richtte vier jaar geleden een start-up in multimediale detectivespellen op. Vandaag verkoopt Crimibox honderdduizenden van die whodunits per jaar, in alle uithoeken van de wereld. ‘Ik wil het Studio 100 van de true crime bouwen.'

Lees hier meer.